Pravno obaveštenje

Opšti uslovi korišćenja internet stranice Jub

1. Uvod
Internet stranica, u nastavku ovog obaveštenja,označava pojam koji obuhvata sve internet stranice na adresi www.jub.rs

2. Sadržaj internet stranica
Svi sadržaji, koji se nalaze na internet stranici su informativnog značaja i služe pre svega informisanju. Jub se obavezuje, da će učiniti sve što je u njegovoj moći da podaci na stranici budu tačni, zanimljivi i kvalitetni. Pri tome ne odgovara za slučajne štamparske greške,zakašnjenja i nedostatke nastale prilikom unošenja i ažuriranja podataka.

3. Zaštita autorskih prava
Ova internet stranica je isključivo vlasništvo Juba, zato je zabranjena bilo kakva zloupotreba podataka, slika, tekstova i drugih podataka, koji su deo ove internet stranice. Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, distribucija ili druga upotreba svih gore navedenih podataka bez prethodnog znanja i dopuštenja Juba.

4. Zaštita privatnosti
Pri prvoj poseti stranici, na vaš kompjuter se memoriše "kolačić" koji možete sami ukloniti ili sa odgovarajućim podešavanjima sprečiti da se memoriše. "Kolačići" su male datoteke koje pomažu boljoj komunikaciji sa internet stranicom i pomoću njih određena stranica prihvata vaše lične podatke. Važno je znati, da preko tih datoteka nikako nije moguće doći do vaših ličnih podataka, koji su na vašem kompjuteru, osim onih koji su javno dostupni (tip pretraživača, tip operativnog sistema itd). Podaci koje ćete upisati na internet stranici prolaze internetom u nezaštićenom elektronskom obliku i na raspolaganju su i trećim osobama. Zbog osiguranja vašeg identiteta i privatnosti, ne upisujte lične podatke, za koje ne želite da su poznati. 
 
5. Eksterno povezivanje
Deo naše internet stranice su linkovi na stranice koje nisu deo same stranice. Za sadržaje na tim drugim stranicama ne odgovaramo. 

6. Promena uslova
Jub zadržava pravo promene opštih uslova bez prethodnog upozorenja. Promene počinju važiti odmah nakon objave. Zbog toga pri svakoj poseti naše stranice pažljivo pročitajte pravila korištenja i uslove.

7. Nadležan sud
Za tumačenja i sva pravna pitanja u vezi korištenja materijala, koji su objavljeni na ovim internet stranicama merodavno je isključivo slovenačko pravo. Za rešavanje zahteva i sporova vezanih na korištenje spomenutih materijala nadležan je sud u Ljubljani.

8. Zaključak
Pristupom internet stranici saglasni ste da ste upoznati sa svim gore navedenim uslovima.

Želimo vam prijatnu posetu !

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za  Vaš objekat je besplatna.
Kontakti JUB Design Studio: JUB d.o.o.; Dositejeva 5; 22310 Šimanovci; T: +381 22 409 999, E: design-studio@jub.rs